Förstärkning av flytande tryck - Kylenergibesparingar

Förstärkning av flytande tryck - Kylenergibesparingar

Cylinder_Head_Cooling_Liquid_Injection

Liquid Pressure Amplification (LPA®) uppfunnet av HY-SAVE i 1986 är fortfarande den mest effektiva energibesparande tekniken som finns tillgänglig för kommersiell kylning eller luftkonditionering idag.

LPA fungerar genom att öka flytande köldmedium genom kylsystemet. Genom att öka vätskans tryck höjs den tillhörande mättnadstemperaturen medan vätsketemperaturen förblir densamma. Vätskan blir underkyld; minskar risken för blinkning före expansionsventilen. Med LPA får ditt företag högre effektivitet, lägre effektuttag och betydande kostnadsbesparingar.

Ett svar på "Flytande tryckförstärkning - kylenergibesparingar"

  1. PAUL UNG säger:

    Jag heter Paul Young och jag var säljare för HySave i sydöstra USA i slutet av 90-talet. Jag kände Bob Hyde väl. HySave och HyDry var en mycket hård försäljning på den tiden eftersom få människor i snabbköpsindustrin trodde på dem. Jag vet att jag var företagets energichef för Bi-Lo Super-marknaderna och talade på några FMI Energy-konferenser. Jag är nu 77 och tror fortfarande på din teknik.
    Grattis till din pågående framgång. Jag är säker på att företaget har förändrats mycket sedan jag var inblandad i det.

Lämna ett svarBEHÖVER HJÄLP? Klicka här för onlinehjälp